AEWAlumniWWE

Un superstar care a fost concediat din WWE, pare să se îndrepte către AEW

Aleister Black a fost concediat din WWE săptămâna trecută, alături de alte superstaruri precum Braun Strowman și Murphy, datorită reducerilor bugetare. Black are mai multe opțiuni pentru a-și continua cariera în ring, deoarece ar fi un plus excelent în orice promoție va merge. Mulți fani au speculat că AEW va semna cu el dacă este posibil și cam au dreptate.

Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că „deși nu a fost niciun contract semnat și nu poate fi până pe 31 august, crede că Tom Budgen, aka Aleister Black, va veni în această industrie.”

Black are o clauză de neconcurență pentru 90 de zile care expiră pe 31 august 2021. La începutul acestei săptămâni s-a raportat faptul că mai mulți oficiali din cadrul WWE sunt de părere că Black a fost concediat mult prea devreme și ar trebui să fie readus în companie.

Meltzer a confirmat că respectiva discuție chiar a existat în WWE și a subliniat că, dacă oficialii îi fac o ofertă bună de revenire, lucrurile s-ar putea schimba. S-a speculat că WWE ar putea oferi unor superstaruri concediate un nou contract pentru a reveni, dar cu un salariu mai mic.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !