Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Un stable longeviv din WWE se desparte în curând?

În această săptămâna la Monday Night RAW, John Morrison și-a lansat noul segment de Talk-Show numit „Moist TV”, avându-l pe The Miz invitat special.

Morrison a spus că nu a vorbit cu The Miz de o săptămână, așa că prima întrebare pe care i-a pus-o prietenului său, a fost dacă s-a prefăcut accidentat în toate aceste săptămâni. Recent, Damian Priest a dezvăluit că The Miz nu avea nevoie să se deplaseze într-un scaun cu rotile.

Priest i-a spus lui Morrison că este folosit ca servivtor personal de către The Miz. The Miz a spus din greșeală că a primit undă verde acum câteva săptămâni. Morrison a venit apoi cu ideea ca Miz să se confrunte cu Priest la RAW.

A existat un indiciu de separare între The Miz și John Morrsion la un episod din RAW anul trecut, dar acum se pare că oficialii sunt gata să pună acest plan în aplicare. Cel mai probabil Morrison va fi cel care va face babyface turn iar The Miz va rămâne heel.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages