Sustineti InRing.Ro
WWE

Un nou val de rezilieri în WWE în luna noiembrie

John Laurinaitis, WWE Head of Talent Relations, a transmis seara trecută un mail în care se specifică că Hit Row (Top Dolla, Isaiah “Swerve” Scott & Ashante “Thee” Adonis), John Morrison, Tegan Nox, Drake Maverick, Shane Thorne și Jaxson Ryker au fost concediați, din informațiile pe care le deține site-ul american WrestlingInc.

Acesta este al doilea val de concedieri pe care WWE le face luna aceasta, după ce pe 4 noiembrie compania a reziliat alte 18 staruri, printre care Keith Lee, Nia Jax, Karrion Kross, Eva Marie, Gran Metalik, Lince Dorado, Scarlett Boudreaux, Oney Lorcan și Ember Moon.

Hit Row debutase în main roster luna trecută alături de B-Fab, care a făcut parte din primul val de rezilieri din noiembrie. Stable-ul se formase în luna mai 2021, iar în iunie Isiah “Swerve” Scott a reușit să câștige titlul NXT North American după un meci câștigat împotriva lui Bronson Reed, un alt star care a fost reziliat recent de WWE.

John Morrison a revenit în companie în 2019, după 8 ani de absență, urmând să lucreze într-un tag team alături de The Miz, înainte ca acesta din urmă să facă turn pe el. Soția lui JoMo, Taya Valkyrie, cunoscută în WWE drept Franky Monet, a fost și ea concediată la începutul lunii.

Tegan Nox a lucrat în WWE NXT între 2019 și 2021, după ce în anii precendenți a participat în turneul Mae Young Classic, iar în iulie 2021 a debutat în main roster într-un tag team cu Shotzi Blackheart. În urma draftului din octombrie, Nox a fost mutată în RAW, în timp ce Shotzi a rămas în SmackDown.

Drake Maverick a semnat cu WWE în 2017, fiind numit imediat General Manager al 205 Live. În perioada petrecută în WWE, Drake a lucrat în principal în 205 Live și WWE NXT, având însă și apariții în main roster. Maverick a mai fost concediat și în aprilie 2020, dar i s-a oferit un nou contract, după ce star-ul a publicat un videoclip în care era vizibil afectat.

Jaxson Ryker se află în companie din 2017, acesta lucrând inițial în NXT ca membru al Forgotten Sons, urmând ca în 2020 să facă pasul către main roster alături de întregul stable. Ulterior s-a renunțat la facțiune după o serie de tweet-uri controversate ale lui Ryker. În cursul aceluiași an, Jaxson Ryker a început să lucreze alături de Elias, dar cei doi s-au despărțit în mai 2021. În ultima perioadă Ryker a luptat în principal la WWE Main Event.

Shane Thorne a venit în companie în 2016 alături de partenerul său din TM-61, Nick Miller, în martie 2020 fiind chemat în main roster pentru a lucra ca asociatul lui MVP. Shane a fost trimis repede înapoi în NXT, înainte de a fi adus înapoi în sepembrie, ca Slapjack în stable-ul The Retribution, facțiune care s-a desființat la începutul acestui an.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages