Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Un nou membru a fost adăugat în Team RAW pentru meciul de la WWE Survivor Series 2020

La RAW-ul de seara trecută, AJ Styles a venit în ring și s-a auto-declarat căpitan al Team RAW pentru meciul tradițional 5 vs. 5 Elimination de la Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din acest an. Styles i-a invitat alături de el pe membri echipei, Sheamus și Keith Lee, pe parcursul segmentului. Lee și Sheamus nu erau deloc încântați ca AJ să fie căpitanul echipei.

Braun Strowman și-a făcut apariția și a spus că nu are nevoie de meci de calificare pentru a face parte din Team RAW. La sugestia lui Styles, a fost făcut oficial un meci de tipul Triple Threat între Strowman vs. Lee vs. Sheamus, iar dacă Braun câștiga va fi introdus în echipă.

Bineînțeles, Strowman a câștigat după ce a făcut pin-ul pe Sheamus în urma unui „Running Powerslam”. După meci, toți păreau să lase diferențele deoparte, dar totul s-a destrămat atunci când Sheamus a executat un „Brogue Kick” pe Strowman.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages