WWEWWE PPVWWE SmackDown

Un meci important al lui Roman Reigns a fost amânat pentru show-urile WWE pe stadioane

WWE și-a schimbat planurile pentru Main Event-ul de la Pay-Per-View-ul WrestleMania:Backlash, deoarece Campionul Undisputed, Roman Reigns, urma să fie în prim-plan. Oficialii au făcut un angle la SmackDown-ul de săptămâna trecută în care Reigns și McIntyre s-au încăierat după semnarea contractului pentru oficializarea meciului dintre Campionii Tag Team din brand-ul albastru și cei din brand-ul roșu, care vor avea un meci de unificare a titlurilor în cadrul respectivului eveniment.

Se pare că, compania urma să confirme un meci între Roman și Drew pentru WrestleMania:Backlash. Cu toate acestea, oficialii au spus în schimb că ”Tribal Cheif” și The Usos se vor confrunta cu McIntyre și RK-Bro într-un meci Six-Man Tag Team la acest PPV. Nu se știe exact dacă toate centurile vor fi puse în joc sau dacă va fi vorba de un meci tradițional 6-Man Tag Team.

Dave Meltzer a relatat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Radio că WWE păstrează marele meci pentru titlu dintre Roman Reigns și Drew McIntyre la unul dintre următoarele show-uri pe stadion.

„Planul este ca Roman Reigns și Drew McIntyre să nu se înfrunte doar la Live Event-uri bineînțeles, îi vom vedea și la Pay-Per-View-uri dar cred că meciul este păstrat ppentru show-urile mai importante. Este nevoie de ceva major și cred că Roman este cel mai important adversar al lui Drew McIntyre în acest moment, așa că totul trebuie pus la punct foarte bine. Deci, confruntarea dintre cei doi va avea loc la un eveniment mult mai important decât WrestleMania:Backlash, stați liniștiți.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !