Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Un meci din prima seară a WrestleMania 38 a fost scos de pe card datorită lipsei de timp; Se va desfășura în această seară

Meciul Tag Team dintre Kofi Kingston & Xavier Woods vs. Sheamus & Ridge Holland a fost scos de pe card-ul primei seri a WrestleMania 38 deoarece oficialii erau presați de timp și au vrut să încheie evenimentul până la miezul nopții. Aceștia nu au riscat să ”obosească” publicul și să fie nevoiți să scurteze meciul lui ”Stone Cold” Steve Austin vs. Kevin Owens, așa că a fost mai sigur să renunțe la confruntarea pe echipe.

Totuși, se pare că WWE a adăugat respectivul meci pe card-ul celei de-a doua seri a show-ului, adică astăzi. De asemenea, la aflarea veștii, Kingston a dat un răspuns elegant despre cele întâmplate:

„Să fii în acest business pentru o perioadă lungă de timp înseamnă să experimentezi cele mai înalte culmi, dar și cele mai mici coborâșuri. Da, doare, însă le acceptăm pentru a merge înainte.”

După cum puteți vedea mai jos în tweet-ul lui Woods, meciul era încă pe card imediat după ora 23:00.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages