WWEWWE SmackDown

Un meci de top de la WWE Hell in a Cell 2021 va avea loc la SmackDown-ul din această săptămână

Se pare că WWE a schimbat planurile iar unul dintre meciurile de top de la Pay-Per-View-ul Hell in a Cell din acest an va avea loc la SmackDown-ul din această săptămână.

Oficialii au anunțat că Rey Mysterio se va confrunta cu Roman Reigns la SmackDown nu la Hell in a Cell așa cum trebuia inițial. Acest lucru se datorează faptului că Mysterio a spus pe Twitter că nu mai poate aștepta până duminică și își dorește meciul cu „The Big Dog” vineri.

Reigns a acceptat ulterior provocarea, astfel încât meciul a fost făcut oficial. Nu se știe în ce fel „va afecta” acest lucru evenimentul Hell in a Cell, duminică seara.

Este posibil ca aceasta să fie o diversiune care se va transforma într-un angle culminând cu meciul real la PPV-ul de duminică. Oricare ar fi planul, este clar că oficialii vor să obțină un rating mai mare în această săptămână pe FOX.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !