WWEWWE PPVWWE SmackDown

Un meci de top a fost amânat până la WWE Royal Rumble 2021

În această săptămână la SmackDown, campionul Intercontinental Sami Zayn, s-a înfruntat cu Daniel Bryan într-un meci ce nu a inclus centura. Înainte de a începe meciul, Zayn a continuat cu afirmațiile sale clasice că oamenii încearcă să-l saboteze și că nu primește respect din partea oficialilor WWE.

Lupta dintre Sami și Bryan a decurs și în backstage, dar Zayn a fugit în ring pentru a câștiga prin count-out. După meci, Jey Uso l-a atacat pe Bryan în culise.

La începutul acestei săptămâni, planul era ca Daniel Bryan să-l provoace pe Roman Reigns la un meci pentru titlul Universal. Dave Meltzer a raportat faptul că oficialii au decis amânarea feud-ului până după Pay-Per-View-ul TLC. Acest lucru înseamnă că meciul dintre Bryan vs. Reigns va avea loc la WWE Royal Rumble în luna ianuarie.

De asemenea, sâmbăta trecută la Talking Smack, Bryan a pregătit „terenul” pentru un rematch cu Jey Uso, spunând că nu este mulțumit să-l învingă pe Uso cu un small package.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !