WWEWWE SmackDown

Un meci de la SmackDown-ul din această săptămână a fost scos de pe card datorită lipsei de timp

John Pollock de la Post Wrestling relatează că un meci ce trebuia să aibă loc la SmackDown-ul de seara trecută din Madison Square Garden, a fost scos de pe card-ul show-ului datorită timpului restrâns.

Pollock a menționat că Zelina Vega și Carmella erau programate să facă echipă împotriva lui Liv Morgan și Toni Storm. Nu s-a vorbit despre acest meci pe parcursul difuzării episodului proriu-zis.

Pe parcursul serii trecute, Morgan a postat un tweet de la MSG în care indica clar că este gata să lucreze. De asemenea, după cum se poate observa mai jos, se pare că Vega își pregătise echipamentul și era gata de acțiune. Este nedumeritor faptul că ea nu a fost inclusă la acest show aniversar. Trebuie să știți că Zelina, și-a pierdut tatăl în atacul din 11 septembrie 2001. Deci, această dată are o semnificație aparte pentru Vega.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !