Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Un fost writer din WWE spune că Vince McMahon a țipat la el după ce o legendă a înjurat la TV

Fostul writer din WWE, Brian Gewirtz și-a amintit cum Vince McMahon a țipat la el în backstage după ce Roddy Piper, membru al Hall of Fame, a înjurat în direct.

Piper revenise în WWE acum 17 ani și avuse un segment ”Piper’s Pit” cu ”Stone Cold” Steve Austin la WrestleMania 21. Gewirtz era atunci writer în cadrul companiei și s-a ocupat de segmentul celor două legende.

Recent, într-o apariție la podcast-ul ”Cheap Heat”, Brian Gewirtz a dezvăluit că Vince l-a rugat să-i spună lui Piper că nu ar trebui să folosească înjurături în timpul promo-ului, deoarece sunt sponsori care se uită la el.

„Pe scurt, Vince McMahon mi-a spus: ”Am înțeles precizările tale, totul este în regulă. Te rog doar un singur lucru, asigură-te că Roddy Piper nu înjură. Sunt sponsori aici, toată lumea se uită la noi, asigură-te că nu se va scăpa.” Apoi, i-am spus că am înțeles și că îi voi transmite. Evident, l-am anunțat pe Roddy iar el mi-a spus: ”Da, te-am înțeles, puștiule. Nicio problemă, poți avea încredere în mine.””

Cu toate acestea, pe parcursul promo-ului, Piper a improvizat folosind o înjurătură. Drept urmare, fostul CEO nu a reacționat deloc plăcut:

„Roddy merge în ring, își face promo-ul, totul decurge bine. Eu eram în backstage cu căștile pe cap, Steve Austin se plimba, așteptând să plece către ring, iar Piper începe să facă o mică improvizație de genul: ”Cine este cel mai mare rebel din istoria WWE?” Tot publicul scanda ”Austin” și Roddy zice: Ah! Ăsta e un rahat”. Vince, imediat ce a văzut asta…mi-a spus: ”Mă voi întâlni personal cu tine.””

Gewirtz a menționat cum McMahon a țipat la el și l-a întrebat dacă știa că Piper înjură în direct făcând o criză de nervi în backstage. După ce a revenit în culise, Roddy părea să nu țină cont de faptul că a folosit o înjurătură în promo-ul său și chiar s-a întrebat dacă ”bullsh*t” este caracterizat drept înjurătură.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages