Sustineti InRing.Ro
AlumniHall of FameWWE

Un fost superstar din WWE îl acuză pe The Undertaker că intimidează superstarurile din companie

Este cunoscut faptul că în Pro Wrestling există intimidări între superstaruile fiecărei companii. The Undertaker, a fost un lider în backstage-ul WWE cât timp a lucrat în ring, dar ar fi avut un comportament neadecvat cu unii wrestleri.

În timpul unui interviu pentru 90’s Wrestling Podcast, fostul superstar din WWE, Renee Dupree, a dezvăluit că a fost intimidat destul de tare atunci când se afla în compania lui Vince McMahon, menționând că The Undertaker, a făcut un gest lipsit de respect prin intermediul altor colegi.

„Colegii din backstage mi-au stricat la duș pantofii de 500$ și costumul de 100$ pentru că nu am ieșit să beau cu ei într-un bar cu o seară înainte, însă nu mă invitase nimeni. Oricum au fost lucruri materiale, le puteam înlocui nu m-a deranjat asta. Ceea ce m-a deranjat cu adevărat a fost că noaptea următoare eram în Italia iar ei mi-au luat steagul Francez pe care îl aveam moștenire și l-au înfipt într-o toaletă apoi s-au enervat și îl fluturau peste tot. Nu știu în ce lume urâtă trăiau, dar în lumea mea asta era discriminare rasistă. A fost foarte dureros pentru mine. M-am dus la Arn Anderson, care era agent și i-am cerut sfatul iar Arn, mi-a spus: „Fă-te că nu-i vezi”. Am zis: „Ok”. Următoarea persoană la care am mers a fost Undertaker, și l-am întrebat: „Ce ai face când cineva ți-ar face așa ceva?”. Răspunsul lui a fost: „Ei bine, află cine a ordonat toate astea”. Sunt sigur că Taker i-a pus pe ceilalți să-mi facă toate astea pentru că nu am mers cu el și alți băieți să bem într-un bar.”

”The Deadman”, nu a vorbit deloc despre aceste afirmații, dar într-adevăr era foarte influent cu cei din culise în timpul carierei sale. Ieșirea la bar după un show a fost, de asemenea, un ritual pe care puțini îl făceau și, aparent, care l-a costat scump pe Renee Dupree.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages