WWEWWE 205 Live

Un alt superstar WWE a cerut rezilierea contractului

Mustafa Ali, nu este singurul superstar din WWE care vrea rezilierea contractului. PWInsider raportează că și Brian Kendrick a cerut să plece din companie. Kendrick, a fost adus înapoi cu câțiva ani în urmă, după un show important la Cruiserweight Classic. El a fost unul dintre cei veniți în RAW atunci când oficialii au încercat să reia divizia Cruiserweight, dar apoi a fost mutat în show-ul 205 Live. Kendrick, a primit în cele din urmă un rol de producător.

Kendrick, nu a mai fost la înregistrările TV din Orlando de săptămâni întregi, iar PWI menționează că acesta așteaptă rezilierea contractului său de 6 săptămâni. Ultimul său meci pentru WWE a fost la 205 Live în octombrie anul trecut. Brian Kendrick, a venit în compania lui Vince McMahon după ce a fost antrenat de Shawn Michaels.

După cum am relatat anterior, WWE nu va accepta cererea lui Ali momentan, așa că Kendrick s-ar putea afla în aceași situație în care trebuie să aștepte până când îi expiră contractul.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !