WWE

Un alt semn că Brock Lesnar nu va reveni în curând în WWE

În acest moment, WWE nu are planuri pentru Brock Lesnar în decursul acestui an. Așa cum Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter, meciul zvonit dintre Bobby Lashley și Brock Lesnar nu va avea loc la SummerSlam. Lashley face presiuni pentru acest meci de ani de zile, dar nu pare să fie în plan.

În prezent, nu există niciun meci planificat pentru Lesnar la SummerSlam sau la vreun alt Pay-Per-View în viitorul apropiat. Brock nu a mai fost văzut la WWE TV de când a pierdut titlul WWE împotriva lui Drew McIntyre la WrestleMania 36.

Un alt semn că nu s-a încheiat un acord pentru revenirea lui Lesnar în WWE este faptul că nu se lucrează la marfă pentru el. O sursă spune că, producătorilor nu li s-a cerut să lucreze la modele de tricouri și alte accesorii asociate lui Lesnar. Dacă „The Beast” urma să se întoarcă la SummerSlam, atunci stock-ul de marfă nouă ar fi trebuit să apară până acum.

WWE SummerSlam 2021 este aproape sold-out, deci nu este necesar vânzarea biletelor supimentare. Planul actual pentru show-ul respectiv este ca John Cena să îl înfrunte pe Roman Reigns pentru titlul Universal. De asemenea, Cardi B va fi gazda evenimentului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !