WWEWWE Main EventWWE PPV

Tyson Fury confirmă că avea în plan o apariție la WWE SummerSlam anul trecut

Tyson Fury a discutat la diferite ocazii cu Drew McIntyre, deoarece aceștia sperau să aibă un meci împreună. Oficialii aveau în plan ca cele două superstaruri să se lupte pentru titlul WWE în Main Event-ul unui Pay-Per-View din Marea Britanie anul trecut. Fury a confirmat anterior că trebuia să apară și la WrestleMania 36.

În timp ce vorbea cu Behind The Gloves, vedeta din box nu numai că a susținut declarațiile anterioare, dar a menționat că trebuia să aibă o apariție la SummerSlam anul trecut. Toate aceste planuri au fost anulate datorită pandemiei Covid-19.

„Trebuia să fiu prezent la WrestleMania 36 și la SummerSlam anul trecut și, de asemenea, aveam planificat un meci împotriva lui Drew McIntyre pentru titlul WWE la un eveniment din UK, însă nimic din toate astea nu s-a întâmplat datorită COVID.”

Fury l-a învins pe Braun Strowman prin count-out într-un meci la Pay-Per-View-ul WWE Crown Jewel din Riyadh, Arabia Saudită, pe King Fahd International Stadium în 2019.

Puteți urmări întregul interviu mai jos, subiectul respectiv începând de la minutul 5:30

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !