Sustineti InRing.Ro
WWE

Triple H vorbește despre viitorul lui The Undertaker în WWE

Luna trecută, înainte de a-și lua „rămas bun” la Survivor Series, The Undertaker a spus că a discutat cu Triple H despre un potențial rol de antrenor la WWE Performance Center. Acum, că și-a încheiat cariera în ring, Taker se gândește la următoarea etapă și se pare că ambele părți vor să colaboreze pe baza pro wrestling-ului.

Hunter a vorbit despre acest subiect în timpul conferinței post-NXT TakeOver: WarGames. Iată ce a spus:

„Ei bine, pot spune că Undertaker se implică în WWE, oricând este bine venit, iar toți cei care sunt aici se bucură pentru asta. Toți pleacă din companie cu o perspectivă diferită, un punct de vedere altfel. Taker este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din acest domeniu. Eu însumi cred că învăț de la el de fiecare dată când îl am prin preajmă. Se gândește acum, cred că va trece într-un fel la următoarea etapă a vieții sale. Am vorbit mult despre asta. Se va implica, dar viitorul va decide mai mult acest lucru. Aș vrea să cred că și-a câștigat dreptul de a se retrage pentru o clipă. Suntem în perioada sărbătorilor, avem nevoie de o pauză. Cu siguranță vom vorbi despre asta în 2021, având un motiv în plus să fim entuziasmați de tot ce se va întâmpla anul viitor. Fiind alături de noi, nu pot să exprim în totalitate cât de bine va fi pentru toată lumea.”

Subiectul începe la minutul 6:45

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages