Sustineti InRing.Ro
WWE

Triple H, vorbește despre o posibilă revenire în ring

Triple H se ocupă de mai multe ramuri în backstage-ul WWE, inclusiv de brand-ul NXT. Cu toate acestea, Hunter va fi întotdeauna cunoscut pentru munca depusă în interiorul ring-ului. El nu a mai avut un meci din 2019, atunci când a făcut echipă cu Shinsuke Nakamura la un show în Ryogoku Kokugaikan din Tokyo, Japonia.

HHH a vorbit recent despre posibilitatea unui nou meci. Fanii îl vor în ring și tot scandează „Încă un meci”, raspunsul fiind: „Mă bucur că fanii s-au potolit într-un final pentru că e ciudat. Sincer, nu știu ce o să fac.”

„Dacă oamenii își doresc, dacă este un lucru corect, trebuie să fie interesant și pentru mine. În acest moment, sunt atât de ocupat cu toată lumea în WWE, iar pentru ca eu să mă pregătesc pentru WrestleMania, la vârsta mea, nu mai este așa de ușor. Trebuie să mă antrenez mult, de câteva ori pe zi, timp de 3 luni sau cam așa ceva, pentru a putea lucra în ring sau a face orice altceva. Mi-am supra-solicitat aproape tot corpul, așa că vreau să vă asigur că nu sunt pregătit pentru a face asta din nou. Antrenamentul ar putea fi partea dificilă a programului meu, dar dacă voi găsi ceva interesant iar oamenii și-ar dori să vadă asta, mi-ar plăcea să o fac. Mi-ar plăcea să mă întorc și să lucrez la WrestleMania, dar am mai spus-o, mi-ar plăcea, de asemenea, să…fiu la fel ca John Cena, având acel tip de revenire pentru a merge în orașe. Mi-ar plăcea să fac ceva ce mi-ar spune conducerea: „Du-te în Japonia. Mergi în diferite țări pentru a avea încă un meci”. Să intru în acele orașe în care am peste 25 de ani cu amintiri frumoase și adversari cu, care m-aș mai înfrunta încă o dată. Nu trebuie să fie aceeași persoană cu, care lucrezi la Mania. Pentru mine, contează ceea ce putem face, dar ar fi intrigant cu siguranță.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages