WWEWWE PPV

Triple H spune dacă își mai dorește un meci la WrestleMania

Triple H, este fără îndoială unul dintre cei mai populari wrestleri din WWE care a păsit vreodată în ring. El a avut mai multe meciuri memorabile de-alungul carierei sale, iar fanii se întreabă dacă își mai dorește să lupte într-un meci la WrestleMania.

În timp ce discuta cu Peter Rosenberg, Hunter a fost întrebat dacă există vreun superstar în WWE cu care și-ar dori să aibă un meci la WrestleMania. Hunter a spus că fără doar și poate există talente pe care ar vrea să le confrunte la cel mai important eveniment al companiei.

„Da, sunt mulți wrestleri. Când ai făcut acest lucru atât de mult timp, nu ai cum să nu privești anumite talente și să spui: „Mi-ar place să intru în ring cu el”. Este în interesul tău și asta face parte din motivul pentru care îi observi talentul și crezi că este foarte bun. Vei observa că este exact ceea ce cauți, modul în care se descurcă cu fanii și ceea ce face apoi, toate aceste lucruri contează. Desigur, există unii care s-ar potrivi mai bine stilului meu decât alții. Trăiesc acele momente în marile arene, deoarece pentru mine fanii sunt diferiți. Nu este vorba despre marile momente de la WrestleMania. Dacă aș face acest lucru, nu ar fi neaparat cu cineva cu, care am avut o istorie pe termen lung. Aș căuta să fac asta probabil cu cineva care este mai tânăr și la început de carieră. Nu ar trebui neaparat să fie tânăr, ci diferit pentru a avea o altă provocare, un alt vibe. În acest moment nu mă axez pe asta, se pare că alții sunt mai preocupați de meciul meu la Mania mai mult decât mine”.

Ultimul meci al lui Triple H la WrestleMania a fost la ediția cu numărul 35, unde a câștigat împotriva lui Batista, care se pare că a avut ultima confruntare în Pro Wrestling înainte de a se retrage. Rămâne de văzut dacă în cele din urmă, HHH va avea din nou un meci la WrestleMania.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !