Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

Triple H, nu se mai ocupă de WWE NXT; Cine va conduce acum brand-ul?

În cadrul Wrestling Observer Live, s-a discutat despre episodul show-ului NXT din această săptămână și schimbările iminente ale acestui brand. Bryan Alvarez, a spus că Triple H nu se mai ocupă de NXT, surse din WWE afirmând că acest nou brand va fi condus de Vince McMahon și Bruce Prichard.

„Ca întotdeauna, orice se poate schimba în WWE, știu câteva detalii despre cum va arăta noul NXT. Va fi cu totul un alt NXT. Surse din companie spun că atunci când transmisia show-ului va fi live, acesta se va afla în grija lui Vince McMahon și Bruce Prichard.

După cum am relatat, planul este ca brand-ul să fie revizuit complet. Vinerea trecută, oficialii au dezvăluit noul logo. Când va fi transmis live pe 14 septembrie, fanii vor vedea un nou Performance Center, și este de așteptat ca NXT să aibă iluminare și culori diferite, pentru că Vince a vrut să elimine aspectul întunecat. O altă schimbare majoră a show-ului va include talentele. Planul este ca, compania să semneze cu talente mai tinere și cu mai puține nume din șcena independentă.

Alvarez a menționat că oamenii au speculat de alungul anilor că Vince McMahon își pune amprenta peste NXT, dar nu a fost cazul de așa ceva, însă se va întâmpla pe viitor.

De asemenea, Dave Meltzer de la Wrestling Observer, adaugă că Vince și Prichard vor lua deciziile importante pentru acest brand, nu vor sta doar în backstage-ul său.

Meltzer a spus că McMahon și Prichard se vor ocupa de marketing-ul, promovarea și direcția brand-ului și că „vor face meciuri doar pentru superstarurile de top”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages