Sustineti InRing.Ro
WWE

Triple H lucrează din nou full-time în WWE

Joia aceasta, Stephanie McMahon a anunțat pe Twitter că își va lua ”concediu” din WWE pentru a petrece mai mult timp cu familia ei. Deși unii au crezut că decizia ar putea avea legătură cu starea de sănătate a soțului ei Triple H, nu este cazul de așa ceva, deoarece Dave Meltzer a relatat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că Hunter s-a întors să lucreze full-time în birourile companiei.

Meltzer a precizat că atunci când HHH a lipsit din cauza problemelor de sănătate, Stephanie a trebuit să preia o mare parte din responsabilitățile sale în WWE. Vă reamintim că Triple H a suferit un eveniment cardiac în septembrie anul trecut, iar ulterior a dezvăluit că se lupta cu o pneumonie virală care îi provoca insuficiență cardiacă. ”The Game” a exclus posibilitatea să mai lucreze vreodată în ring, pentru că are un defibrilator pe inimă.

Se pare că, președintele WWE, Nick Khan, va prelua cea mai mare parte a atribuțiilor lui Stephanie McMahon în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages