Sustineti InRing.Ro
WWE

Triple H este noul șef al echipei creative din WWE

Retragerea lui Vince McMahon din WWE i-a lăsat pe fani cu multe semne de întrebare. Au existat multe speculații cu privire la cine va conduce echipa creativă a companiei. Ieri, într-un comunicat de presă al oficialilor, această întrebare a primit un răspuns.

Așa cum știm, Paul ”Triple H” Levesque a fost recent numit noul șef al relațiilor cu talentele WWE. Pe lângă aceste atribuții, ”The Game” va prelua funcția de șef al echipei creative. Hunter este foarte apreciat de fani pentru perioada în care s-a ocupat de brand-ul NXT.

Comunicatul de presă al WWE dat luni dimineață a subliniat că HHH va prelua toate atribuțiile creative ale companiei. În timpul SmackDown-ului de săptămâna trecută, Bruce Prichard a condus show-ul, el având la momentul respectiv statutul de șef al echipei creative. Acest nou comunicat de presă a schimbat toate lucrurile. Nu a durat mult până când acest amănunt să se schimbe.

Sunt așteptate și alte schimbări în viitor. Se spune că, Kevin Dunne va pleca la un moment dat. Triple H și Stephanie McMahon pare că au preluat instantaneu puterea în WWE.

Stephanie McMahon este acum co-director exclusiv al companiei împreună cu Nick Khan. Triple H a fost numit EVP al relațiilor cu talentele chiar înainte de a fi dată vestea plecării lui Vince McMahon. De mai mulți ani, fanii s-au întrebat cum va arăta conducerea WWE după ce Vince nu va mai fi. Acum, răspunsul la această întrebare devine mai clar pe zi ce trece.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages