Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Triple H a făcut o ședință cu superstarurile WWE înainte de RAW-ul din această săptămână

Triple H l-a înlocuit recent pe Vince McMahon în funcția de șef al echipei creative. Acum, Vince este anchetat de autoritățile federale în legătură cu un scandal al banilor folosiți cu un alt scop, ceea ce a grăbit retragerea sa din WWE.

Sean Sapp de la Fightful Select a raportat că Hunter a avut o ședință cu superstarurile companiei înainte de episodul RAW-ului din această săptămână. ”The Game” le-ar fi spus talentelor că vrea să existe o comunicare deschisă între el și ele.

„După cum știm, Triple H conduce echipa creativă a WWE în locul lui Vince McMahon și a vorbit cu talentele în acest sens. Schimbarea a fost anunțată pe 25 iulie, iar înaintea RAW-ului de seara trecută, noul EVP al relațiilor cu talentele și sef al echipei de creație a avut o ședință cu superstarurile. Persoanele cu, care am reușit să vorbim au spus că întâlnirea a decurs foarte bine și că există mult optimism cu privire la această schimbare din partea altor oameni din cadrul companiei. Hunter le-a promis superstarurilor transparența pe care unii dintre ei considerau că nu există sub regimul anterior. ”The Game” a menționat că își dorește o comunicare deschisă între el și talente. Ni s-a mai spus că HHH dorește ca munca lor să fie distractivă.”

Ediția din 25 iulie a show-ului Monday Night RAW nu a avut un segment de deschidere obișnuit. În schimb, fanii prezenți în arenă și telespectatorii au avut parte de un brawl între The Miz și Logan Paul.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages