Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Triple H a deschis cea de-a doua seară a WrestleMania 38; S-a retras oficial!

”The Game” Triple H, a dat startul ultimei seri a WrestleMania 38 cu o apariție surpriză. Hunter a venit către ring cu o sticlă de apă în mână și a avut o privire de ansamblu asupra publicului prezent pe AT&T Stadium, înainte de a face momentul lui caracteristic pe marginea ring-ului și de a se plimba în jurul acestuia, în timp ce fanii îl ovaționau intens.

Momentul respectiv a fost o surpriză plăcută și neașteptată pentru fani. Vă reamintim că HHH ar fi trebuit să facă parte din show-ul acestui an, probabil într-un meci, dar planurile au fost anulate după ce el a suferit un eveniment cardiac în septembrie 2021.

Triple H și-a pus cizmele în ring înainte de a li se adresa fanilor. Acesta a spus că și-a făcut apariția doar să le mulțumească și să le ureze ”Bun Venit la Mania!”. Segmentul s-a încheiat cu un foc de artificii iar cameramanul oferea prim-plan pe cizmele lui Hunter care au rămas în mijlocul ring-ului. Acest lucru indică faptul că HHH s-a retras oficial.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages