Sustineti InRing.Ro
AEW

Tony Khan, vrea să organizeze show-uri AEW în Londra, California și Las Vegas până în primăvară

În timpul unui interviu recent acordat pentru Dave Meltzer și Garett Gonzalez la Wrestling Observer Radio, Tony Khan a fost întrebat dacă are planuri să organizeze show-uri AEW în United Kingdom în viitorul apropiat. Trebuia să se întâmple acest lucru în 2020, dar totul a fost anulat din cauza pandemiei Covid-19.

Khan, a menționat că nu poate confirma nimic în acest moment, dar ar dori să susțină show-uri la Craven Cottage. Iată ce a mai spus:

„Nu pot să anunț date exacte, dar voi cred că pentru prima dată în mod oficial. Pentru a le oferi băieților un hype mare. Îmi doresc foarte mult să aduc AEW la Craven Cottage. Craven Cottage este foarte special pentru mine. Am pus în aplicare marea dezvoltate și reamenajare a stadionului Riverside și a noului Craven Cottage, să aibă toate facilitățile noi și de ultim standard. Cred că ar fi cel mai bun loc posibil din Anglia pentru AEW.”

Pentru cei care nu cunosc Caven Cottage, acesta este stadionul de fotbal situat în Fulham, West London și casa clubului Championship Fulham.

În ceea ce privesc show-urile de pe coasta de vest, Khan a spus:

„Cred că, dacă lucrurile rămân așa cum trebuie, Pay-Per-View-ul Double Or Nothing ar putea reveni în Las Vegas anul viitor. Dacă Double Or Nothing rămâne în Las Vegas anul viitor, aș vrea să aduc AEW în California cât timp suntem pe acolo, mă voi strădui să fac acest lucru posibil. Nu pot să promit nimic, dar lucrurile se vor planifica, sperăm, anul viitor în perioada evenimentului Double Or Nothing.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages