Sustineti InRing.Ro
AEW

Tony Khan, confirmă mutarea înregistrărilor AEW Dark la Universal Studios

Se pare că, AEW va înregistra episoadele din seria săptămânală Dark într-un studio. S-a luat această decizie datorită înregistării AEW Rampage după Dynamite în majoritatea săptămânilor, oficialii planificând mutarea înregistrărilor seriei Dark la Universal Studios din Orlando Florida, proprietate care aparține tot companiei.

Președintele AEW Tony Khan, a confirmat mutarea în timpul conferinței de presă care a avut loc ieri pentru a promova Pay-Per-View-ul All Out de duminică.

Khan, a afirmat că Rafael Morffi, care a lucrat și pentru Impact Wrestling, a contribuit la realizarea acestui plan. Seria Dark va primi un format de studio în viitor, deși vor exista câteva ediții în arene. Dark: Elevation va fi înregistrat în continuare la show-urile săptămânale după Dynamite pentru moment.

AEW intenționează să utilizeze spațiul puțin diferit făcând ceva similar cu modul în care WCW înregistra acolo Worldwide. Oficialii cred că este un loc minunat pentru veterani și pentru noile talente.

Tony, consideră că Dynamite și Rampage sunt „show-urile A” ale AEW, dar observă că edițiile Dark sunt, de asemenea, foarte urmărite. În plus, talentele de top lucrează în meciuri Dark în mod regulat.

Impact Wrestling a folosit ani de zile acest studio pentru a înregistra show-urile săptămânale. Au fost difuzate show-uri de la Soundstage 21 iar apoi mai târziu de la Soundstage 19 și 20.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages