Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Tony Khan, anunță că, Cody și Brandi Rhodes părăsesc AEW; Ambii ar putea ajunge în WWE

Cody și Brandi Rhodes au părăsit AEW

AEW, a confirmat că, Cody Rhodes și soția sa Brandi au părăsit compania. Se pare că în WWE s-a discutat mult despre Cody în ultimele zile. Tony Khan, a emis următoarea declarație:

„Cody și Brandi Rhodes au fost parte integrantă a lansării All Elite Wrestling. Abilitatea lui Cody, combinată cu îndrăzneala și pasiunea pentru industria noastră și totodată dragostea față de comunitate, au ajutat AEW să își îndeplinească misiunea de a oferi fanilor ceea ce aveau nevoie de prea mult timp, ceva nou, inovator și de durată. Brandi, ne-a ajutat să modelăm povestea AEW și apreciez cât de mult a luptat pentru noi atât în ring, cât și în afara ring-ului, concurând în divizia feminină, în timp ce ne promova eforturile pentru incluziune și cauze civice, inclusiv parteneriate excelente cu Kulture City și American Heart Association. Am un imens respect și multă apreciere pentru Cody și Brandi, dorindu-le amândurora numai bine odată cu plecarea din AEW. Mulțumesc Cody și Brandi! Tony Khan CEO, Președinte, Director General și Șef al departamentului de creație, All Elite Wrestling.”

Rhodes și Brandi ar putea ajunge în WWE

Datorită faptului că, contractul lui Cordy Rhodes cu AEW a expirat, el nu are impusă clauza non-compete. Așa cum am menționat mai sus, în WWE s-a vorbit intens despre Rhodes în ultimul timp și se pare că acesta este locul în care va ajunge.

Oficialii WWE știu că există o problemă de percepție cu atât de multe superstaruri care pleacă din companie și semnează cu AEW iar dacă Cody vine în ”promoția rivală” ar fi un impuls major pentru roster-ul acesteia. Contractul lui Rhodes cu AEW a expirat la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut sau la începutul lunii ianuarie a acestui an și majoritatea era de părere că în cele din urmă va semna o nouă înțelegere, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

De asemenea, WrestleVotes confirmă zvonurile despre venirea lui Cody Rhodes în WWE, prin următorul tweet: „Adineauri am vorbit cu o scursă care anticipează că oficialii WWE vor ajunge la un acord cu, Cody Rhodes. De necrezut.”

Dave Meltzer, a raportat în cadrul Wrestling Observer Radio că oficialii WWE au o structură salarială la care sunt dispuși să apeleze doar pentru câteva superstaruri selectate. Poate Cody va fi unul dintre acele superstaruri. Soția lui Cody, Brandi, probabil va reveni și ea în WWE.

Deoarece Cody Rhodes ar putea semna cu WWE chiar săptămâna aceasta, el ar putea debuta la WWE TV săptămâna viitoare și asta înseamnă, de asemenea, că ar putea participa la WrestleMania 38 în Dallas.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages