Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Toni Storm, a fost concediată din WWE

Fightful, raportează că Toni Storm a fost concediată din WWE. Storm, a luptat recent cu Charlotte Flair la SmackDown-ul de săptămâna trecută. Nu se știe motivul concedierii ei sau dacă ea a cerut acest lucru.

Storm, a fost prezentă la podcast-ul ”Out of Character” al lui Ryan Satin săptămâna aceasta și a spus că se simte neglijată după ce a debutat în Main Roster.

„Când ești pusă la coadă, nu te simți bine. Stai acolo și aștepți momentul tău. Aștepți să arăți tuturor pentru ce ai muncit o viață. Am stat liniștită și m-am tot întrebat: ”Când va veni rândul meu? Ce se întâmplă?”. Acum când încep să meargă lucrurile, eu încă îmi zic: ”Ce se întâmplă? O, doamne! Ce este cu viața mea?”.

Toni Storm, are, probabil, o clauză non-compete timp de 90 de zile, astfel încât nu poate negocia cu alte companii până la sfârșitul lunii martie.

UPDATE:

PWInsider, relatează că Storm a cerut rezilierea contractului ei. În anunțul emis de WWE nu a fost precizat faptul că aceasta a fost concediată datorită reducerilor bugetare. Oficialii nu s-au grăbit să-i acorde cererea de reziliere, așa că este un lucru neobișnuit.

Storm, era văzută de mai multe persoane din companie ca o viitoare divă de top, dar asta s-a întâmplat cu ani în urmă, când a semnat pentru prima dată cu brand-ul NXT UK. Tânăra în vârstă de 26 de ani va avea acum ocazia să-și dovedească talentul în altă parte după cele 90 de zile de pauză.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages