Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Titlurile RAW Tag Team și-au schimbat deținătorii

La RAW-ul din această săptămână, The Street Profits a primit un rematch la titlurile Tag Team din brand-ul roșu. De această dată rezultatul a fost diferit față de cel de la Pay-Per-View-ul WWE Super ShowDown.

Street Profits i-a învins pe Seth Rollins & Murphy și astfel au câștigat centurile RAW Tag Team. Aceștia îi sunt recunoscători lui Kevin Owens pentru ajutorul acordat atunci când arbitrul a fost distras de implicarea celor din AOP în meci.

După un spot publicitar, Charly Caruso i-a luat un interviu lui Seth Rollins în backstage. Rollins a spus că el și Murphy doresc un rematch la Elimination Chamber pentru a-și lua titlurile înapoi. În ceea ce îl privește pe Kevin Owens, Seth dorește să stabilească locul și stipulația pentru un meci între cei doi. Seth Rollins a spus că odată ce va pune mâna pe Owens îl va „răstigni”.

Se pare că la WrestleMania 36 vom avea parte de un meci între Owens vs. Rollins.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages