WWEWWE NXT 2.0

Titlul NXT are un nou deținător

Main Event-ul de seara trecută a noului brand NXT 2.0, a fost un meci de tipul Fatal 4-Way pentru titlul NXT, care era vacant. Respectivul meci s-a disputat între Von Wagner (Cal Bloom, fiul fostului superstar WWE Wayne Bloom) vs. Tomasso Ciampa vs. LA Knight vs. Pete Dunne. Wagner, a fost adăugat în meci datorită faptului că, Kyle O’Reilly a fost atacat mai devreme în cadrul show-ului de Dunne și Ridge Holland.

Ciampa, a câștigat meciul și inclusiv centura NXT după ce a executat ”Fairytale Ending” pe Knight și a făcut pin-ul. Toți participanții s-au asigurat că îl vor scoate în evidență pe Von Vagner deoarece este unul dintre wrestlerii care îi plac lui Vince McMahon.

Samoa Joe, ar putea fi următorul oponent al lui Ciampa, deoarece Joe a spus că va ieși din ring pentru o scurtă perioadă de timp și vrea să-și recupereze titlul NXT pe care nu l-a pierdut niciodată.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !