Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Titlul Intercontinental și-a schimbat deținătorul

Braun Strowman a câștigat titlul Intercontinental după un meci cu Shinsuke Nakamura la SmackDown acum câteva săptămâni. Nu a durat foarte mult până când „The Monster Among Men” a pierdut această centură.

Strowman și-a „ales greșit cuvintele” atunci când a semnat contractul pentru meciul de la Elimination Chamber, la SmackDown-ul de săptămâna trecută. El a spus că nu-i pasă ce se află în contract, pentru că oricum le-ar face față lui Sami Zayn, Cesaro și Nakamura în același timp.

Respectivul contract a fost modificat și a avut un meci 3-on-1 Handicap pentru titlul Intercontinental la Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber din această dimineață.

Sami Zayn a lucrat cel mai mult în meciul 3-on-1 Handicap la Elimination Chamber, fugind în mare parte de Braun Storwman. Până la urmă, inevitabilul s-a produs iar Zayn a câștigat titlul Intercontinental spre surprinderea Universului WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages