Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Title Run-ul lui Big E, nu a fost o decizie de ultim moment

După cum deja știm, la episodul RAW-ului din această săptămână, Big E, a făcut cash-in cu succes pe campionul WWE Bobby Lashley. Se pare că, în weekend lucrurile s-au schimbat puțin pentru RAW-ul de seara trecută, datorită rating-ului major obținut de show-ul AEW Dynamite săptămâna trecută, însă decizia de a pune titlul WWE pe Big E nu a fost una de ultim moment. Acest plan a fost finalizat de mult, dar ar fi trebuit pus în aplicare altă dată.

Andrew Zarian de la Mat Men Podcast, raportează că Big E, ar fi trebuit să câștige titlul WWE în timpul Draft-ului din acest an la RAW. De asemenea, oficialii au confirmat data acestuia.

În acest moment, un meci între Randy Orton vs. Bobby Lashley ar putea avea loc la Pay-Per-View-ul WWE Extreme Rules pe 26 septembrie, deoarece meciul se află încă pe card-ul evenimentului, după cum se poate observa pe site-ul WWE.

Posibil, Lashley va primi un rematch împotriva lui Big E, pentru că era rănit la genunchi în timpul cashin-ului. De asemenea, Orton are și el o scuză pentru pierderea meciului în fața lui Lashley. ”The Viper”, a lucrat în ciuda faptului că era rănit la gleznă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages