Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Theory l-a învins pe Finn Balor și a câștigat titlul United States în cadrul RAW-ului de seara trecută

După mai multe luni în care a încercat să-l impresioneze pe Vince McMahon, Theory este noul Campion United States al WWE. În cadrul RAW-ului de seara trecută, Theory l-a învins clean pe Finn Balor într-un meci pentru titlu. După meci, Theory a sărbătorit victoria în ring, iar apoi a mers pe rampă pentru a se bucura alături de Vince.

Theory primește push-ul unui următor superstar de top, Vince McMahon considerând că poate fi ”următorul John Cena”. Theory se află într-o perioadă similară cu, cea pe care a avut-o Cena. Când John Cena a debutat în WWE, pierdea meciuri la TV timp de mai multe luni și, în cele din urmă, a câștigat titlul U.S., care este considerat un target spre centura Mondială.

În ceea ce îl privește pe Balor, Vince nu îl mai vede ca pe un superstar de top și i-a dat rolul de a ajuta la formarea tinerelor talente.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages