WWEWWE PPVWWE RAW

Theory insistă în continuare pentru meciul cu John Cena la WWE SummerSlam 2022

Campionul United States din WWE, Theory, a venit anterior cu ideea de a-l înfrunta pe John Cena la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an și continuă să insiste asupra acestui meci.

În timpul unui interviu pentru The New York Post, Theory a fost întrebat ce ar însemna această înfruntare pentru el, deoarece a crescut fiind un mare fan al lui Cena. Iată ce a răspuns:

„Pur și simplu rămân fără cuvinte, pentru că mă gândesc că atunci când se va întâmpla acel moment și voi fi în ring cu John Cena, omule, nu știu ce să spun. Nu știu cum voi reacționa. Efectiv nu știu. Nu am nicio idee, pentru că, după cum știți cu toții, am crescut urmărindu-l pe John, îi știu fiecare storyline și cât de mult a muncit acolo. Este o adevărată nebunie pentru mine. Sunt sigur că urmează asta.”

Așa cum am relatat anterior, Vince McMahon vede în Theory ”următorul Cena” și este foarte interesat de titlul United States. De asemenea, John Cena l-a lăudat foarte mult pe Theory, după ce campionul U.S. i-a dat tag într-un videoclip pe Twitter în care îl ironiza pe un mic fan al liderului Cenation.

Deși nu se știe când intenționează să revină din nou, John Cena și-a exprimat dorința de a se întoarce în ring, deoarece anul acesta se împlinesc 20 de ani de când lucrează în compania lui Vince McMahon, după ce și-a făcut debutul în Main Roster în 2002, într-un meci cu Kurt Angle.

Cena a luptat ultima dată anul trecut la SummerSlam, fiind învins de Roman Reigns, Campionul Undisputed WWE Universal.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !