Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Theory indică un meci cu John Cena la WWE SummerSlam 2022

Campionul United States din WWE, Theory, a venit cu ideea să lucreze într-un meci contra lui John Cena la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an. Într-un story pe Instagram, Theory, a pus o fotografie cu ipoteticul meci împotriva lui Cena, întrebând: ”De ce nu?”.

Vă reamintim că Theory a câștigat centura U.S. după ce l-a învins pe Finn Balor luna trecută într-un episod al RAW-ului și afirmă deja că este un campion mai bun decât John Cena, care a deținut acest titlu de mai multe ori.

După cum am raportat acum ceva timp, Vince McMahon îl vede pe Theory ca ”următorul Cena” și este foarte interesat de titlul Statelor Unite. De asemenea, Theory a tot spus că John Cena l-a motivat să se apuce de wrestling fiind fanul lui încă din copilărie.

Ultima dată, Cena a pierdut un meci în fața Campionului Undisputed WWE Universal, Roman Reigns, chiar la evenimentul SummerSlam de anul trecut. Nu se știe exact când, dar John Cena intenționează să revină din nou în ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages