Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Theory este văzut în continuare ca un superstar WWE de top

De când a debutat în Main Roster, Theory a primit push masiv, Vince McMahon văzându-l ca fiind următorul John Cena. Cum Vince s-a retras din WWE după ce a demisionat din cauza situației cu banii luați, s-a speculat că Paul ”Triple H” Levesque ar putea să nu-i acorde push lui Theory la fel ca socrul său.

Înainte ca Hunter să preia funcția de șef al echipei creative, oficialii făceau un feud între Dolph Ziggler și Theory. Ideea era ca Ziggler, un veteran, să îl ajute pe Theory să-și dezvolte abilitățile în ring.

Așa cum s-a putut vedea la RAW-ul din această săptămână, Johnny Gargano a revenit în companie, iar acum planul pare ca el să-l înfrunte pe Theory. În timpul celei mai recente ediții a Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a remarcat că și ”The Game” are mare încredere în ”Mr.Money in the Bank 2022” Theory și că acesta este încă văzut ca un superstar de top.

„Cred că Dolph Ziggler este un fel de ”profesor”, pentru că oficialii voiau ca el să aibă meci cu Theory la toate house show-urile pentru a-i oferi lui Theory experiență, deoarece este cel pe care vor să-l pregătească intens. Se pare că Paul ”Triple H” Levesque nu a încercat să schimbe acest lucru. Îi place tipul, are statură bună, arată bine, este un atlet foarte bun, are nevoie doar de muncă în ring.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages