Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Theory a făcut istorie la WWE Money in the Bank 2022

Seara trecută, a fost una încărcată pentru Theory deoarece el a lucrat în două meciuri la Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank. Prima dată, Theory a pierdut titlul United States împotriva lui Bobby Lashley. Ulterior, el a fost adăugat de către Adam Pearce în meciul masculin MITB, la care au mai participat și Drew McIntyre, Madcap Moss, Omos, Riddle, Sami Zayn, Sheamus & Seth ”Freakin” Rollins.

Theory a câștigat meciul și servieta MITB. El poate face cash-in oricând dorește în următorul an, având o șansă la titlul Undisputed WWE Universal deținut în prezent de Roman Reigns.

Contul de Twitter ”WWE on FOX” relatează că Theory a făcut istorie, devenind primul superstar care a pierdut un titlu și a câștigat servieta Money in the Bank în aceeași seară. De asemenea, acesta a devenit al 6-lea câștigător al contractului care participă pentru prima dată în meciul Ladder MITB.

Așa cum s-a menționat și în timpul evenimentului, Theory este și cel mai tânăr câștigător al meciului MITB din istoria WWE. Vă reamintim că Reigns își va apăra centura împotriva lui Brock Lesnar la SummerSlam pe 30 iulie, într-un meci de tipul Last Man Standing.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages