WWEWWE PPVWWE SmackDown

The Usos, vorbește despre Roman Reigns, care a ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19

Oficialii din WWE au trebuit să facă schimbări majore asupra card-ului de la Day 1, deoarece campionul Universal Roman Reigns a ieșit pozitiv la testul pentru Covid-19. ”Tribal Cheif” era programat să-și apere titlul împotriva lui Brock Lesnar în Main Event.

Când Reigns nu a mai putut lucra la respectivul eveniment, oficialii l-au adăugat pe Lesnar în meciul pentru titlul WWE, transformându-l într-unul de tipul Fatal 5-Way alături de Big E, Seth Rollins, Kevin Owens și Bobby Lashley. În cele din urmă, ”The Beast” a ajuns să câștige centura WWE.

Tot la WWE Day 1, The Usos au reușit să-și apere cu succes titlurile la echipe din SmackDown împotriva lui Kofi Kingston și Xavier Woods. Verii lui Reigns, Jimmy și Jey Usos au acordat un interviu pentru Sports Illustrated după evenimentul de seara trecută, în timpul căruia au vorbit despre testul pozitiv al ”șefului lor”.

Jey, a spus: „Mi s-a părut că nu l-am avut pe Tribal Cheif în preajmă. Acest meci a fost pentru el. Noi l-am reprezentat, iar el va fi bine. Este acasă, se odihnește și poate joacă puțin Call of Duty. Îl vom revedea curând.”

Jimmy, a spus: „Am deschis show-ul și eram atât de obișnuiți să-l vedem pe ”The Big Dog” închizându-l. Această pandemie este o nebunie și tot ce ne dorim este ca Roman să fie în siguranță și să aibă grijă de el.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !