Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

The Usos nu a avut voie să intre în Canada pentru SmackDown-ul din această săptămână

După cum știm, The Usos sunt campioni Undisputed Tag Team și, de obicei, îl susțin pe campionul Undisputed WWE Universal Roman Reigns atât la Monday Night RAW, cât și la Friday Night SmackDown. Cu toate acestea, Jimmy și Jey au fost absenți de la show-ul brand-ului albastru în această săptămână.

Seara trecută, Reigns a venit la Smack în Montreal fără verii săi. WWE a difuzat un segment din backstage între ”Tribal Cheif” și Sami Zayn. De asemenea, s-a menționat că The Usos a avut ”probleme la graniță” și nu a putut să intre în Canada.

Deși nu s-a confirmat, este foarte posibil ca Jimmy Uso să nu fi avut acces în Canada datorită acuzației de conducere sub influența alchoolului. Roman avea nevoie de ”întăriri” pentru feud-ul lui cu Drew McIntyre, iar Zayn a fost partenerul ideal în absența The Usos.

Roman Reigns își va apăra titlul Undisputed WWE Universal împotriva lui McIntyre în Main Event-ul Pay-Per-View-ului Clash at the Castle de sâmbătă, 3 septembrie 2022, pe Principality Stadium din Cardiff, Wales.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages