Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

The Usos a făcut istorie la WWE SummerSlam 2022

The Usos este cu siguranță una dintre cele mai bune echipe din istoria WWE. Faptele vorbesc de la sine, deoarece Jimmy și Jey Usos au luat parte la numeroase meciuri istorice de-a lungul anilor. De asemenea, cei doi frați gemeni au atins un target important.

La Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an, The Usos și-a titlul Undisputed Tag Team împotriva The Street Profits. Așa cum era de așteptat, Jimmy și Jey au obținut victoria, păstrându-și centurile.

Contul WWE Stats a precizat pe Twitter că The Usos a făcut istorie la evenimentul de seara trecută, devenind prima echipă care și-a apărat titlurile Tag Team în cadrul a două ediții consecutive a PPV-ului SummerSlam.

Este posibil ca The Usos să își fi încheiat feud-ul cu The Street Profits după respectivul show. Acum, WWE are un nou șef al echipei creative iar Paul ”Triple H” Levesque poate face ce vrea. Rămâne de văzut ce îi așteaptă pe Jimmy și Jey Uso în următoarele săptămâni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages