Sustineti InRing.Ro
WWE

The Undertaker vorbește despre un posibil meci cu Sting

The Undertaker a vorbit în sfârșit despre dream match-ul pe care fanii încă speră să îl vadă. Desigur, această înfruntare este între „The Deadman” și Sting.

Încă de când a venit în WWE acum câțiva ani, Sting a tot spus că își dorește meciul care l-a evitat în cariera sa de pro wrestler.

The Undertaker a acordat recent un interviu pentru Comic Book, în timpul căruia a fost întrebat despre acest posibil meci care nu a avut loc până acum. „The Phenom” a spus că nu se știe niciodată cu privire la acest meci. Cu toate acestea, el a subliniat că, deși sună grozav în teorie și ar fi un meci super în ring, recunoaște că ține de feedback-ul oamenilor, întrucât s-a ajuns la o anumită vârstă. În schimb, el consideră că ar face față acestui meci.

„Există atâția fani care ar acorda feedback acestui meci, încât nu știu dacă meciul ar putea fi pe măsura așteptărilor oamenilor. Singurul motiv pentru care spun că este o responsabilitate mare, nu am mobilitatea sau aceleași abilități pe care le-am avut odată, pentru a face acel meci extraordinar. Deci sunt anumite lucruri, este mai bine să gândești rațional. Când așteptările sunt ridicate iar meciul nu este pe placul tău, ești mult mai dezamăgit decât dacă meciul nu ar avea loc.”

Trebuie să menționăm faptul că Sting, nu se mai află sub contract cu WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages