Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

The Undertaker va începe un Podcast

Se pare că fanii îl vor revedea din nou pe The Undertaker, dar într-un cadrul mult mai diferit. WrestleVotes raportează că WWE și Peacock l-au convins pe Taker să înceapă un podcast, similar cu ”Broken Skull Sessions” al lui ”Stone Cold” Steve Austin.

”Deadman” s-a deprins ușor-ușor de keyface în ultimii ani. Primul pas important pe care l-a făcut a fost să-și creeze cont de Twitter și Instagram cu ajutorul soției sale Michelle McCool.

Documentarul lui Taker pe Peacock, a cuprins retragerea sa, fiind prima perspectivă amănunțită asupra vieții personale a lui ”The Phenom”, iar Hall of Famer-ul s-a adresat pentru prima dată publicului drept Mark Callaway.

Un show de tip Podcast/Interviu este ceva la care nimeni nu s-ar fi așteptat din partea lui The Undertaker, însă acum că s-a retras, Taker pare decis să se extindă în alte domenii. WrestleVotes menționează că este de așteptat ca fanii să vadă noul show a lui ”Deadman” în câteva luni.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages