WWEWWE PPV

The Undertaker va fi prezent pentru ultima dată la Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series

Cu puțin timp în urmă, WWE a anunțat faptul că The Undertaker va fi prezent la Pay-Per-View-ul Survivor Series din acest an. Oficialii au spus că Taker „își va lua rămas bun” în cadrul acestui eveniment. WWE promovează apariția lui „Dead Man” drept „încheierea legendarei cariere de 30 de ani a The Phenom”.

Anterior, oficialii confirmase că Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din acest an va fi un tribut adus lui Taker, care o să apară la show. Vă reamintim că, The Undertaker a debutat în WWE la ediția din 1990 a evenimentului Survivor Series.

Documentarul ”30 Days of The Deadman” este în prezent disponibil pe WWE Network, și include cariera și feud-urile lui Taker pe parcursul unei luni. Meciul final pentru The Undertaker pare să fie cel de tipul Boneyard împotriva lui AJ Styles, fiind înfruntarea serii în prima noapte a WrestleMania 36.

Pay-Per-View-ul WWE Survivor Series din acest an va avea loc pe 22 noiembrie în Orlando, Florida, la Amway Center și va fi transmis pe WWE Network.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !