Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

The Undertaker va călătorii în Arabia Saudită pentru a avea o apariție surpriză la Super ShowDown

WWE va reveni joi în Arabia Saudită pentru evenimentul Super ShowDown din acest an. De asemenea, un nume important va fi prezent la respectivul show.

Dave Meltzer a raportat în timpul Wrestling Observer Radio că The Undertaker va zbura în Arabia Saudită alături de restul staff-ului din WWE. El nu este promovat pentru WWE Super ShowDown, dar va fi prezent acolo.

S-a afirmat faptul că The Undertaker va fi prezent la respectivul eveniment din Arabia Saudită pentru a începe într-un fel sau altul feud-ul cu AJ Styles. Oficialii au schimbat mai multe meciuri de la WrestleMania 36, dar Styles vs. Taker se află încă pe card.

AJ Styles urmează să lucreze alături de Rey Mysterio, Andrade, Bobby Lashley și R-Truth într-un Gauntlet Match pentru trofeul Tuwaiq la WWE Super ShowDown joia aceasta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages