Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

The Undertaker se află pe lista preliminară a roster-ului WWE pentru Draft

WWE plănuiește ca un nou Draft să aibă loc la sfârșitul lunii august/începutul lunii septembrie. Vineri seară, înainte de SmackDown, Kross și Bronson Red au avut un Dark Match (meci netelevizat), pentru ca Vince McMahon să vadă dacă sunt pregătiți să fie mutați în Main Roster. În cazul lui Kross, se pare că un debut în Main Roster va avea loc în lunile următoare.

RingsideNews raportează că a fost întocmită o listă preliminară cu superstaruri pentru Draft-ul WWE, iar unele dintre numele enumerate sunt interesante.

S-a menționat că unele dintre legendele companiei și superstarurile part-time se aflau pe listă, inclusiv Goldberg, care probabil revine anul acesta pentru show-ul din Arabia Saudită. De asemenea, s-a remarcat faptul că numele lui Brock Lesnar nu este pe listă. În prezent, Lesnar nu a semnat un nou contract cu WWE, deci meciul dintre el și Bobby Lashley doar se speculează. Desigur, Brock și oficialii WWE ar putea ajunge la un acord în orice moment iar respectivul meci ar putea fi inclus în planurile de la SummerSlam. RSN raportează că echipei creative i s-a transmis că nu există planuri pentru revenirea lui „The Beast”.

RSN a spus, de asemenea, că, dintr-un anumit motiv, numele lui The Undertaker, se află pe lista internă pentru Draft, dar s-a menționat că el nu este disponibil pentru niciun brand.

În ceea ce îl privește pe Taker, o sursă a spus acum câteva luni în urmă că el își dorește să aibă ocazional apariții surpriză. Au existat pitch-uri făcute pentru „The Phenom” ca el să apară și să aibă un moment cu o piatră funerară la WrestleMania în acest an doar pentru a le oferi fanilor ceva în plus. Evident, acest lucru nu s-a întâmplat, dar ușa este întotdeauna deschisă pentru Taker ca să facă apariții surpriză ocazionale cu gimmick-ul său, fără a avea meci și a primi lovituri.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages