WWEWWE PPV

The Undertaker s-a retras după meciul de la WrestleMania 36?

Streak-ul lui The Undertaker la WrestleMania a fost oprit de Brock Lesnar acum 6 ani, deoarece Vince McMahon a crezut că s-ar putea să fie ultimul meci a lui Taker. Ei bine nu a fost așa, „Dead Man” a continuat să lucreze la cel mai important eveniment anual din WWE iar seara trecută l-a învins pe AJ Styles într-un Boneyard Match de 5 stele.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a discutat despre viziunea lui Taker în ceea ce privește sfârșitul carierei sale. Meltzer a menționat că „The Phenom” vrea să se retragă în urma unui meci bun după ce a avut și câteva meciuri nu tocmai pe placul lui. Rămâne de văzut dacă la acest Boneyard Match se referea The Undertaker.

Pe WWE Network este disponibil un documentar intitulat „Last Ride” ce se referă la The Undertaker, acesta pare să fie modul prin care oficialii îi pregătesc pe fani pentru a-și lua rămas bun de la Taker.

Sperăm ca acesta să nu fi fost ultimul meci a lui Taker. Dacă „Dead Man” va decide să lupte din nou, în mod sigur își va schimba viziunea în ceea ce privește cariera sa in-ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !