WWE

The Undertaker pare a indica o retragere

La scurt timp după ce Pay-Per-View-ul WrestleMania 36 s-a încheiat, The Undertaker a postat pe Instagram un mesaj care indică cu tărie că s-a retras.

„The Dead Man” a postat următorul mesaj: „It was a hell of a ride! #BoneyardMatch #WrestleMania #30years”. Hashtag-ul 30 face referire la faptul că Taker se află de 30 de ani în companie.

Taker a suferit mai multe accidentări grave de-alungul carierei sale și de mai mulți ani vorbește despre retragerea din ring.

În timpul documentarului „Undertaker: The Last Ride” de pe WWE Network, „The Phenom” a fost foarte sincer referitor la starea sa de sănătate și a recunoscut pentru prima dată în detaliu că, corpul său este „șubred” și a fost nevoit să se opereze după edițiile anterioare ale Pay-Per-View-ului WrestleMania. A menționat că mai poate lupta doar o dată pe an.

După cum am menționat anterior, The Undertaker a dorit să ofere tot ce are mai bun la WrestleMania în acest an, iar ideea din spatele meciului Boneyard împotriva lui AJ Styles, a fost pentru al face pe Taker să arate ca versiunea veche a gimmick-ului lui, în locul versiunii defalcate pe care fanii au văzut-o în ultimii ani.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !