AlumniHall of FameWWE

The Undertaker, explică încă odată de ce s-a retras din ring

Ultimul meci a lui The Undertaker, a fost unul cinematic de tipul Boneyard împotriva lui AJ Styles la Pay-Per-View-ul WrestleMania 36 în 2020. Apoi, WWE a produs seria ”Last Ride”, difuzată anul trecut, în care a fost reflectată decizia lui Taker de a se retage într-un final din ring după mai multe încercări ”eșuate” de-alungul anilor.

Recent, fostul campion World Heavyweight a susținut un interviu cu Entertainment Tonight pentru a-și promova noul său film interactiv marca Netflix, ”Escape The Undertaker”. Pe parcursul interviului, ”Deaman”, a fost întrebat despre retragere. El a mai explicat încă odată în mod clar de ce a luat această decizie:

„În acest moment da, zilele mele în ring s-au terminat și nu pentru că nu aș vrea să fiu în ring. Aici am petrecut cea mai mare parte a vieții mele de când sunt adult, întreaga mea viață a fost petrecută în ring-ul Pro Wrestling-ului. În mintea mea pot vedea lucrurile realiste iar în inima mea, vreau să fiu în ring, dar mă aflu în momentul în care corpul meu nu-mi poate oferi ceea ce își dorește inima. Corpul meu nu mai poate rezista și nu vreau să stric prestația acelui personaj. Mi-ar plăcea ca oamenii să plătească bani pentru a mă vedea lucrând și eu să nu dezamăgesc.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !