Sustineti InRing.Ro
AlumniHall of FameWWE

The Undertaker, dezvăluie dacă fiica sa își dorește o carieră în WWE

The Undertaker, este unul dintre cele mai importante superstaruri din istoria WWE și, fără îndoială, un viitor Hall of Famer. Chiar dacă s-a retras din ring, Taker, nu ar fi deranjat să o antreneze pe Kaia, fiica sa, pentru a deveni o divă pro dacă își va dori să urmeze o carieră în industrie.

”The Phenom” a apărut recent la ET Online pentru a discuta despre noul film interactiv marca Netflix, ”Escape The Undertaker”, în care are rolul principal alături de The New Day (Big E, Kofi Kingston și Xavier Woods).

Când a fost întrebat dacă fiica sa în vârstă de 9 ani, Kaia, ar putea avea o carieră în WWE, ”Deadman” a spus că nu îl deranjează dacă ea își dorește cu adevărat să facă asta în viitor.

„Vă spun sincer că nu știu, adică, dacă Kaia își dorește să facă asta într-o zi, voi face tot posibilul să o antrenez pentru a ajunge la fel ca mama ei. Vom vedea ce se întâmplă. Avem un drum lung de parcurs înainte de-a ne gândi efectiv la asta.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages