Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

The Undertaker dezvăluie cine crede că ar trebui introdus în WWE Hall of Fame

The Undertaker va fi introdus în clasa WWE Hall of Fame din acest an, după o carieră de 3 decenii în compania lui Vince McMahon. Legendarul superstar a acordat un interviu pentru Dallas Morning News, în timpul căruia a fost întrebat despre cine crede că ar trebui să fie inclus în HOF. ”The Deadman” a spus că soția sa, Michelle McCool, ar trebui să fie membră a WWE Hall of Fame.

”Sunt mulți. Dar în mintea mea se află un singur nume, chiar dacă pare ironic, cred că soția mea, Michelle McCool ar trebui să fie acea persoană. Ea a lucrat într-o epocă în care femeile nu aveau nici pe departe oportunitățile pe care le au acum. Michelle s-a străduit atât de mult să pună femeile într-o lumină cât mai bună.”

McCool a semnat cu WWE în 2004 și a lucrat full-time până în 2011. În acest timp, ea a fost de două ori campioană feminină și de două ori campioană a divelor. Cel mai recent meci al ei a fost la Royal Rumble în acest an, unde a lucrat în Rumble-ul feminin.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages