Hall of FameWWE

The Undertaker, dezvăluie ce superstar din WWE are cea mai bună intrare

The Undertaker, este o legendă în lumea Pro Wrestling-ului. Streak-ul său de la WrestleMania rămâne unul dintre cele mai importante lucruri din istoria acestui business. Taker, și-a petrecut peste 3 decenii din viața sa în ring, iar prestațile lui nu vor fi uitate niciodată.

”The Deadman”, este cu adevărat un pion principal în acest business, deoarece nu și-a schimbat niciodată gimmick-ul în întrega sa carieră pentru compania lui Vince McMahon. El s-a confruntat nu adversari importanți de-a lungul anilor, unii dintre ei fiind: Edge, John Cena, Randy Orton și Shawn Michaels.

Taker, a participat recent la un Q&A pe TikTok-ul WWE, unde i s-au adresat mai multe întrebări. Când a fost întrebat cine consideră că are cea mai bună intrare din WWE, The Undertaker a spus că Drew McIntyre.

”Phenom”, a dezvăluit recent și de câte intervenții chirurgicale a avut nevoie de-a lungul carierei sale. Acesta se bucură acum de viața departe de ring, însă a menționat că vrea să ajute tinerele talente ale WWE. Rămâne de văzut ce urmează să facă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !