Hall of FameWWEWWE PPV

The Undertaker crede că ar mai putea avea încă un meci

Deși The Undertaker a declarat că s-a retras, se pare că el ar mai putea avea un alt meci dacă și-ar dori acest lucru. Vă reamintim că Taker nu a mai luptat de la WrestleMania 36 în 2020, unde a avut un meci de tipul Boneyard împotriva lui AJ Styles. Respectivul meci a fost foarte lăudat pentru stilul cinematografic. Retragerea lui ”Deadman” a avut loc oficial în cadrul Pay-Per-View-ului Survivor Series 2020, iar acesta urmează să fie introdus în WWE Hall of Fame astăzi.

În timpul unui interviu pentru WESH, ”The Phenom” a fost întrebat dacă a luat în considerare posibilitatea unui alt meci în ring-ul WWE. Iată ce a răspuns:

„Să mai am încă un meci? Dacă s-ar întâmpla, probabil că l-aș putea duce. În mintea și inima mea, aș putea face asta pentru totdeauna, dar încercarea de a face corprul să ofere ceea ce mintea și inima mea doresc este punctul dificil după toți acești ani. Nu vreau să pătez niciodată moștenirea pe care am creat-o și să fac mai puțin decât se așteaptă oamenii. Chiar mă îndoiesc că există un șcenariu care să mă aducă înapoi în ring, însă vorbim de WWE și niciodată să nu spui niciodată.”

Ultimul meci al lui The Undertaker în fața publicului a fost unul de tipul Tuwaiq Trophy Gauntlet pe care l-a câștigat în cadrul Pay-Per-View-ului Super ShowDown 2020 în Arabia Saudită. De fapt, a fost mai mult un angle pentru a ajuta la build-upul meciului cu Styles la Mania.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !